14.3 C
Amposta

Deltebre incorpora 5 agents a la Policia Local per augmentar la seguretat de Riumar

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest mateix dissabte, 27 de març, l’Ajuntament de Deltebre ha incorporat cinc nous agents al cos de la Policia Local per tal d’enfortir la seguretat i la presencia policial al nucli de Riumar. D’aquesta manera, i per primera vegada, hi haurà una brigada fixa de la Policia Local a Riumar durant la Setmana Santa que permetrà, entre d’altres, controlar el compliment de les restriccions de la Covid-19.

Aquesta brigada també estarà present durant tots els caps de setmana fins a l’estiu, moment on s’enfortirà encara més la presència de la policia per garantir la seguretat. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “Riumar rep cada vegada més visitants i, per aquest motiu, volem reforçar la seguretat ciutadana incorporant nous agents al cos de la Policia Local”.

Paral·lelament, aquestes darreres setmanes s’han intensificat els treballs d’adequació i de manteniment del nucli de Riumar per tal d’enllestir la seva imatge per a la Setmana Santa. Entre aquestes destaquen, com a exemple, la finalització de les obres d’adequació dels pluvials del Passeig Marítim, la instal·lació d’un carregador elèctric, amb capacitat per dos vehicles, al Consell de Riumar, la modificació de la mobilitat al carrer Sarset, i els treballs de manteniment de les zones verdes i del mobiliari.

Pel que fa al punt d’informació del Consell de Riumar, aquest amplia el seu horari de manera que restarà obert cada dia de la setmana per així facilitar l’atenció a les persones que requereixin informació sobre Deltebre i el Delta.

A la vegada, també cal destacar que aquesta darrera setmana s’han iniciat els treballs d’execució de la depuradora de Riumar, una actuació que supera els 5.700.000 € i que està sufragada pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i també s’ha anunciat la propera inversió de Ports de la Generalitat de Catalunya, del voltant de 700.000 €, per a la construcció d’una Llotja de peix al Port de Deltebre. Les dues actuacions és duent a terme gràcies a les demandes del mateix Ajuntament de Deltebre.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “seguim i seguirem treballant per tal de dotar de millors serveis i prestacions al nucli de Riumar, tant pels veïns i veïnes que viuen al llarg de l’any, com també pels turistes que decideixen visitar-nos”. En aquest cas, Soler ha remarcat les actuacions que s’han anat realitzant durant aquests darrers anys i “que han permès dignificar i posar en valor Riumar”. Entre aquestes actuacions, per exemple, cal recordar la urbanització dels carrers de Riumar, les noves passarel·les d’accés a la platja, la remodelació de la Plaça Europa, el Consell de Riumar com a espai d’atenció ciutadana i punt d’informació turística, nous parcs i espais, etc.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -