14.3 C
Amposta

Lo Riu Sona Festival d’Amposta es prepara per al seu retorn aquest 2021

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Lo Riu Sona Festival d’Amposta va donar el tret de sortida l’any 2018 i l’any 2019 ja va aplegar més de 2.000 persones que van poder gaudir de la música en directe d’artistes molt reconeguts. En tan sols dues edicions aquest festival es va consolidar com a porta d’entrada a l’estiu musical de les Terres de l’Ebre. Malgrat això, l’any passat s’havia de dur a terme la tercera edició, però finalment va quedar anul·lada per la pandèmia de la Covid-19.

El cartell del 2020 estava ple de noms importants en l’àmbit musical català i estatal i Imagina Ràdio era l’emissora oficial. Miki Núñez, Roba Estesa, Gertrudis, Itaca Band i Arc de Triomf, eren alguns dels grups que hi havien d’actuar. En aquell moment es va anunciar que el festival tornaria l’any 2021 i el regidor de festes de l’Ajuntament d’Amposta, Ramon Bel, ha confirmat aquest mateix dilluns 29 de març que s’està treballant amb una edició adaptada a la pandèmia i que es podria celebrar entre finals de maig i principis de juny.

La principal novetat serà que, si finalment es confirma, el festival durarà més d’un dia i es durà a terme amb seients preassignats, registre d’entrada i control d’aforament. Ramon Bel va assistir aquest dissabte al concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi de Barcelona: “Vaig assistir al concert també per mirar com el gestionaven i així aprendre”, a més afegeix que anar a aquest esdeveniment “per a mi era necessari per millorar els actes que farem a la ciutat els pròxims mesos”.

Redacció – Ll. S

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -