14.3 C
Amposta

Amposta prepara una tretzena Festa del Mercat a la Plaça semiconfinada

Concursos d’aparadors i balcons, terrasses temàtiques i espectacles a l’aire lliure són algunes de les activitats que permetran celebrar la festivitat

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Del 20 al 23 de maig Amposta tornarà a principis de segle XX en la tretzena edició de la Festa del Mercat a la Plaça. Ho farà tenint en compte les mesures i restriccions vigents en aquell moment de la Covid-19. La regidora de Cultura, Inés Martí, anima a la gent que prepari ja les vestimentes d’època per lluir-les aquell cap de setmana: “Encara que segurament no podrem viure una Festa del Mercat com les anteriors a la pandèmia, no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta cita amb diferents activitats”.

L’eix temàtic d’enguany seran els transports. Aquest havia de ser el tema de la dotzena edició, però com no es va poder dur a terme a causa del confinament, es rendirà homenatge a aquest sector en la tretzena Festa del Mercat. Una de les activitats al voltant d’aquesta temàtica serà una exposició al Museu de les Terres de l’Ebre. També es tornarà a celebrar el ja habitual concurs de decoració d’aparadors i s’incorporarà una novetat: també es durà a terme un concurs de decoració de balcons. Les bases i requisits per participar-hi seran publicades durant la segona quinzena de març a la web de l’Ajuntament.

Pel que fa a la restauració, els establiments que ho desitgin podran participar de la Festa amb una terrassa on es podran realitzar vermuts, dinars i sopars (a domicili si les normatives ho dicten així) temàtics. Per participar, també ho hauran de fer mitjançant inscripció tal com dicten les bases que es publicaran les últimes setmanes de març. La resta d’activitats, com espectacles o representacions, s’han adaptat a l’aire lliure, d’acord amb els horaris i mesures establertes pel Procicat. “Enguany, donades les circumstàncies, més que mai fem una festa centrada en el quilòmetre zero, donant suport als establiments i negocis de la ciutat”, apunta Martí, regidora de Cultura.

El cartell d’aquest any és una adaptació del de l’any passat, seguint amb la temàtica proposada, però adaptant-lo a les circumstàncies amb les quals se celebrarà aquesta tretzena Festa del Mercat a la Plaça.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -