14.3 C
Amposta

Deltebre acull un càsting presencial per la minisèrie “Delta” que es gravarà aquesta tardor

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous i divendres, dies 28 i 29 de setembre, es farà a Deltebre (Baix Ebre) el càsting presencial per a la nova sèrie “Delta”, que es gravarà aquesta tardor en diverses zones del Delta de l’Ebre. Està produïda per Veranda TV, una de les grans productores de sèries a Catalunya, que ha fet sèries com Merlí, Moebius o Gran Nord.

Aquest estiu es va obrir un càsting per a diferents perfils d’actors i actrius que han de participar en la sèrie i el càsting d’aquesta setmana es durà a terme al Centre Social del Barracot de Deltebre. En concret, busquen homes i dones de totes les edats, majors de 16 anys, amb o sense experiència prèvia i que participaran com a figurants. El càsting es durà a terme de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Per participar només cal presentar-se al lloc amb el DNI i el número de la Seguretat Social.

Aquesta minisèrie es rodarà aquesta tardor al Delta de l’Ebre i serà dirigida per David González (Vilanova i la Geltrú, 1984), que ha treballat en sèries com Merlí o Moebius i també ha dirigit La Dignitat (2019) o El vestit (2017). De moment, encara no es poden donar més detalls sobre aquesta minisèrie que tindrà, en total, sis capítols.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -