14.3 C
Amposta

Crisi al govern de Santa Bàrbara: Junts governarà en minoria

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Plana Ràdio ha informat aquest dijous que Esquerra Republicana deixa de formar part del govern local de Santa Bàrbara. Junts per Catalunya acabarà la legislatura governant en minoria. En paraules de l’alcalde Antonio Ollés “ha estat una decisió difícil de prendre perquè son coses que no passen cada legislatura. Després d’escoltar les entrevistes estàvem sorpresos i decebuts de com havia anat tot i ja et vaig dir que havíem d’obrir un període de reflexió que és lo que hem fet”.

L’alcalde, acompanyat amb els tres membres de l’equip de Junts per Santa Bàrbara, explicava a la Plana Ràdio que la decisió ja està presa i és ferma. “Hem parlat i valorat pros i contres de la situació que tenim i hem arribat a la conclusió que lo millor per al poble i perquè les coses funcionen és fer un canvi a l’equip de govern”, ha dit el batlle.

El canvi al qual fa referència Ollés és trencar amb Manel Crespo (ERC). “En principi natros el pacte amb ERC no el trenquem, natros el problema i la desconfiança el tenim amb el senyor Crespo que és el que va fer maniobres que no veiem clares amb Elen Estarlich. No en tenim cap de problema, fa el que millor pot la seva feina i ens consta que s’esforça al màxim, nosaltres estem disposats a continuar els cinc la resta de legislatura i si no podem governar perquè se’ns compliquen les coses obriríem la porta a noves combinacions que veuríem més endavant”, afirmava.

Ollés explicava que han arribat a una situació de desconfiança (amb Manel Crespo) i que no se senten còmodes veient que fa contactes amb altres partits per veure si els fa fora de l’equip de govern “si hem d’estar fins al 2023 el que sortirà perdent és el poble perquè si estàs pendent d’unes coses no ho estàs d’unes altres” recordava.

Font: La Plana Ràdio

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -