14.3 C
Amposta

Continuen en 7 els grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre

El nombre de grups escolars confinats a Catalunya és de 602, 141 més que els declarats ahir però cap de les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El nombre de grups escolars confinats a Catalunya per un positiu de Covid-19 és de 602, 141 més que els declarats dimarts, quan eren 461, segons les dades actualitzades del Departament d’Educació. La conselleria ha posat en marxa un nou portal web on informarà diàriament de la situació que no inclou la dada del nombre de centres afectats. Fa 24 hores eren 348. En total, als centres educatius s’han detectat fins ara 1.123 casos positius, dels quals 970 entre l’alumnat, 147 entre docents i personal administratiu, i sis entre el personal extern. Pel que fa als confinats, n’hi ha un total de 10.594, 9.628 entre els alumnes, 837 entre docents i personal administratiu, i 129 entre el personal extern.

Segons les dades del portal, es mantenen dos centres educatius tancats del total de 5.136. Això representa el 0,04% del total. Es tracta de la llar d’infants Petit Montessori i l’escola bressol municipal de Gràcia, totes dues a Barcelona.

Terres de l’Ebre

Segons les dades facilitades pel Departament d’Educació aquest dimecres al migdia, en 24 hores no ha augmentat el nombre de grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre i tots els centres es mantenen oberts. Per tant, es mantenen els 7 grups de dilluns. Actualment hi ha dos grups confinats a l’Escola Remolins de Tortosa, dues persones confinades i un positiu. A l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre hi ha un grup confinat i s’ha detectat un positiu. A l’Escola Lluís Viñas i Viñoles de Móra d’Ebre s’ha confinat un grup i s’han detectat quatre positius. A l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar i a la Llar Vila dels Xiquets d’Alcanar s’ha confinat un grup a cadascun dels centres i, finalment, a l’Escola Puig Cavaller de Gandesa s’ha confinat un grup, disset persones estan confinades i s’ha detectat un positiu.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -