14.3 C
Amposta

Comencen els seminaris d’indústria 4.0 al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat a impartir el cicle de seminaris sobre transformació digital i indústria 4.0 per a la indústria manufacturera, en què participen una desena d’empreses. Aquest cicle inclou quatre sessions que tindran lloc entre els mesos d’octubre i novembre al viver d’empreses Baix Ebre Innova, a Camarles.

Les sessions del cicle de seminaris tenen l’objectiu de capacitar les empreses manufactureres en els conceptes, tecnologies i metodologies vinculades a la transformació digital i la indústria 4.0 per millorar la competitivitat, promoure una ocupació de qualitat i dinamitzar econòmicament el territori. Es tracta de seminaris independents i, per tant, l’empresa pot decidir a quins participa o bé pot apuntar-se a tot el cicle. Així, la primera de les sessions ha introduït les empreses al concepte de transformació digital i la seua importància estratègica.

La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre i pretén capacitar les empreses en la gestió del seu talent digital, és a dir, en conèixer com la digitalització impacta en els equips i les persones de l’organització empresarial.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -