14.3 C
Amposta

Cítrics Terres de l’Ebre, l’única empresa del sector que participa en el primer Fòrum CatalanFood a Barcelona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous, 16 de gener de 2020, Cítrics Terres de l’Ebre ha participat al primer Fòrum #CatalanFood organitzat per PRODECA a Barcelona. Begoña Amorós, gerent de l’empresa ha assistit a aquesta sessió que té com a objectiu conèixer les noves tendències de consum d’aliments i com l’empresa pot oferir productes de més valor. Durant tota la jornada després de la presentació a càrrec de Carmel Mòdol, Director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació hi ha hagut diferents xerrades on es ratifica que Catalunya és un mercat innovador amb una economia dinàmica i un dels líders europeus de qualitat, traçabilitat i seguretat alimentària.

El sector agroalimentari genera un volum de negoci del 16% del PIB de Catalunya i ocupa directament a 164.000 persones. Aquestes dades converteixen el sector en un dels primers del país. Cítrics Terres de l’Ebre, ha estat la única empresa del sector que ha participat. En la seva aposta d’internacionalitzar les clementines de les Terres de l’Ebre aposta per la participació en aquests esdeveniments que són un hub on el sector comparteix coneixements, i ajuda a les empreses del sector en consolidar el nostre producte als mercats exteriors.

Amb la col·laboració de PRODECA l’empresa participa amb les fires més importants del sector com són FRUIT ATTRACTION a Madrid i Fruit Logistic a Berlin. Tot això amb la promoció de la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre i la marca Reserva de la Biosfera es vol aconseguir donar-li el valor afegit a les clementines de casa nostra que es mereixen. Cítrics Terres de l’Ebre, té tota la producció dels seus socis a les Terres de l’Ebre.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -