14.3 C
Amposta

Caseres compra part de la Cooperativa per fer un pol d’equipaments per a la gent gran

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Caseres convertirà una part de la Cooperativa Agrícola amb diversos equipaments destinats a la gent gran. L’Ajuntament ha comprat les instal·lacions que estaven inutilitzades. Aquesta nau es troba al xamfrà dels carrers Generalitat, Cavallet i de la Palla del nucli urbà i aquesta setmana la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE) ha aprovat la modificació del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) perquè en aquesta nau s’hi pugui construir un centre de dia i rehabilitació i dos habitatges dotacionals.

Els habitatges dotacionals son habitatges públics amb serveis comuns i ofereixen allotjament temporal per a col·lectius concrets, en aquest cas, persones d’edat avançada. La superfície de la infraestructura és de 190 metres quadrats.

El consistori de Caseres va impulsar una modificació de la planificació urbanística per canviar la qualificació del sòl de la nau de la Cooperativa. La CUTE ha aprovat convertir la zona d’industrial a equipaments comunitaris, sanitaris i assistencials i habitatges dotacional.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -