14.3 C
Amposta

Ascó acollirà la 2a edició de Ribera Orgullosa, l’acte comarcal de l’orgull LGBTI+

L’esdeveniment tindrà lloc el 4 de juliol, a partir de les 19 h a la zona d’autocaravanes d’Ascó

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre celebrarà el pròxim dijous, 4 de juliol, a les 19 hores a la zona d’autocaravanes d’Ascó, la segona edició de Ribera Orgullosa, l’acte comarcal de l’orgull LGBTI+. La iniciativa, promoguda des de l’Oficina Jove i la conselleria d’Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal, i organitzada també per l’Ajuntament d’Ascó, vol expressar que “la Ribera d’Ebre és un territori on té cabuda tothom”, amb motiu de la commemoració del 28J Dia Internacional de l’Alliberament LGBTI+ que l’ens comarcal promou des de fa anys. En l’esdeveniment també hi col·laboren diverses entitats del municipi d’Ascó i l’Associació Jeroni de Moragas.

La comarca dur a terme aquest acte lúdico-festiu per donar visibilitat i sensibilitzar a la població contra les discriminacions i agressions per raons d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

A partir de les 19 h es faran diverses activitats simultànies: conta-contes, jocs tradicionals, pinta-cares, jocs de fusta, pintada de pancartes, un estand amb polseres arc iris, un estand informatiu i l’exposició “Encaixa la diversitat i igualtat”.

A les 20 hores es farà una cursa de xancles, a les 20.30 hores el manifest i els parlaments institucionals, a les 21 hores hi haurà servei de sopar (venda anticipada fins al 2 de juliol) i la jornada acabarà amb un bingo musical a les 22 hores i l’actuació musical de Marta & Gregori a les 22.30 hores.

Cartell de la 2a edició de Ribera Orgullosa, 2024.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -