14.3 C
Amposta

Arriba l’ambient primaveral a l’Ebre aquesta setmana amb temperatures que fregaran els 25 graus

En punts interiors, on faci boira, les temperatures no pujaran tant

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns ens hem despertat a les Terres de l’Ebre amb temperatures per sota dels 5 graus i força boira a l’interior, una boira que costarà de fer marxar. Al migdia la temperatura pujarà una mica més que ahir en general i pot superar els 15 graus. Avui el pas d’un front aportarà alguns núvols prims i demà dimarts encara circularan núvols alts, però en general la setmana estarà marcada pel temps estable i assolellat. Malgrat això, les boires seran les protagonistes durant bona part de la setmana i en aquests llocs les temperatures no pujaran tant.

El canvi de temps més destacable dels pròxims dies serà una entrada d’aire molt càlid que tornarà a provocar temperatures de plena primavera. El termòmetre s’anirà enfilant progressivament a mesura que passin els dies, i no serà fins dijous i divendres que les màximes tocaran sostre. En aquest moment de la setmana moltes màximes a Catalunya saltaran per sobre dels 20 graus, i en algunes comarques es fregaran els 25. Les temperatures nocturnes no s’enfilaran tant com aquesta setmana, però les glaçades tornaran a desaparèixer.

A llarg termini hi ha molt poques possibilitats que torni a ploure abans que s’acabi el mes de gener. No hi ha el més mínim símptoma de canvis destacables a deu dies vista, i tot fa pensar que el febrer començarà encara sense novetats en el temps. A llarg termini la temperatura es normalitzarà una mica, però a diferència del que ha passat aquesta setmana no hi ha indicis que aquest pic de temperatures de primavera s’acabi amb un gir brusc cap a l’hivern com el d’aquest cap de setmana.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -