14.3 C
Amposta

Aprovats els projectes de construcció de les llars d’infants municipals dels barris del Temple i Ferreries de Tortosa

L'Ajuntament resta a l'espera del finançament d'Educació per construir els dos edificis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa ha aprovat els projectes de construcció de les dues llars d’infants municipals previstes als barris del Temple i Ferreries. L’actuació està en fase d’exposició pública i s’aprovarà, de manera definitiva, si no es presenten al·legacions. D’altra banda, el consistori està pendent de l’aprovació per part del Departament d’Educació del finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d’educació infantil. En tots dos casos es crearan 74 places públiques del primer cicle d’educació infantil: 8 d’infants d’I0; 26 d’I1 i 40 d’I2.

Pel que fa al projecte de la llar d’infants de Ferreries, que s’emplaçarà al carrer Joan Sebastià Elcano, es preveu construir una edificació en planta baixa en un solar rectangular, amb una superfície construïda de 367,85 metres quadrats. El pressupost de l’obra és de 748.480 euros, desglossat en dues fases, una primera de 713.035 euros i la segona de 35.444 euros.

Respecte a la llar d’infants del barri del Temple, que se situarà al carrer Ferran d’Aragó amb l’avinguda del Canal, es farà una edificació de planta baixa amb una superfície construïda de 367,85 metres quadrats. En aquest cas, el pressupost s’enfila a 795.295 euros, en una primera fase seran 759.851 euros i la segona 35.444 euros.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -