14.3 C
Amposta

Antoni Navarro tornarà a encapçalar la llista d’Esquerra a Camarles el 2023

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Antoni Navarro ha estat escollit per la militància com a cap de llista d’Esquerra Republicana a les eleccions a l’alcaldia de Camarles del 2023. Navarro va ser el candidat més votat a les municipals de 2019 i va ser alcalde fins al juny de 2021, fruit del pacte de legislatura amb La Veu del Poble. Aquesta formació, d’acord amb el pacte de govern signat, va ocupar l’alcaldia a partir del juny de 2021, però va trencar el pacte al mes de novembre d’aquell any amb el suport de la regidora Montse Bonet.

En aquell moment, Esquerra va sortir del govern i Ramon Brull, de La Veu del Poble, es mantindrà a l’alcaldia fins a finals d’aquesta legislatura i, per tant, no la retornarà a Antoni Navarro aquest mes de juny tal com estava previst en el pacte. L’objectiu d’Esquerra Republicana és tornar a guanyar les eleccions municipals i dirigir l’alcaldia de Camarles oferint un “projecte sòlid de futur” i liderar les “polítiques d’impuls i transformació” engegades per Navarro, que s’han vist paralitzades arran de la ruptura del pacte.

Navarro ha encapçalat la candidatura d’Esquerra a l’alcaldia de Camarles des de l’any 2011, esdevenint la primera força política amb regidors i vots les dues darreres eleccions municipals de 2015 i 2019. Navarro és conseller comarcal del Baix Ebre des del 2015, actualment dirigeix l’àrea d’Habitatge d’aquesta institució i presideix el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. Alcalde de Camarles entre juny de 2019 i juny de 2021 i en l’actualitat està jubilat.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -