14.3 C
Amposta

Antoni Gilabert, escollit vicepresident de la Unió de Consells Esportius en representació de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el decurs de l’assemblea extraordinària de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, realitzada de forma telemàtica, es va escollir un nou Consell Directiu el qual un cop constituït va votar per unanimitat la candidatura a president de Jaume Domingo i Planas per al mandat 2020/2026, i de la que forma part Antoni Gilbert com a vicepresident, en qualitat de president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre i del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Jaume Domingo va destacar la forta necessitat d’unir tots els Consells Esportius per poder afrontar amb rigor i fermesa la difícil tasca de la represa de l’esport escolar a Catalunya: “hem treballat per afrontar els reptes que la Covid-19 ens ha generat i alhora fer possible el creixement del finançament de l’esport escolar i l’esport popular”.

En aquest sentit, el president ha afegit que “la UCEC ha d’assumir per als pròxims anys un paper més actiu en el reconeixement de l’esport escolar i l’esport popular com a via paral·lela de la pràctica esportiva de rendiment. Volem que Catalunya tothom pugui fer activitat física durant tota la seva vida activa”. Antoni Gilabert creu que a les Terres de l’Ebre cal aplicar també aquesta mateixa dinàmica, “perquè també el nostre territori necessita que l’esport escolar i de lleure disposi dels millors instruments per proporcionar que es faci la millor activitat possible”.

Creada l’any 1994, la Unió de Consells Esportius de Catalunya té com a objectiu assegurar el dret efectiu a la pràctica de l’activitat física i esportiva de tothom, especialment els infants, adolescents i joves, en igualtat de condicions sense cap mena de discriminació i potenciant els valors personals i de responsabilitat social i fomentant la salut i els hàbits saludables de tota la ciutadania. Hi formen part 45 Consells Esportius de Catalunya que cobreixen el 100% del país.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -