14.3 C
Amposta

Amposta presenta el cartell de les Festes Majors sota un disseny trencador i diferent que evoca el riu Ebre i la modernitat

Silvia Calzina, exalumna d'ESARDI, ha estat l'encarregada d'elaborar-lo

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha presentat el cartell de les Festes Majors 2024, que enguany ha estat dissenyat per l’exalumna de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI), Silvia Calsina. A la presentació han assistit, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; la regidora de Festes, Anna Tomàs; la regidora d’Educació, Núria Marco; la guanyadora del disseny, Silvia Calsina, i la cap d’estudis d’ESARDI, Gemma Mauri.

L’ampostina Silvia Calsina, de 21 anys, va estudiar el cicle mitjà a ESARDI i ha estat l’encarregada d’elaborar el cartell de les Festes Majors d’Amposta 2024. Per a elaborar-lo, Calzina va buscar referències d’altres anys, i es va adonar que majoritàriament es feien cartells amb il·lustracions, així que va decidir-se per fer un estil “diferent i trencador” on la importància recaigués en el missatge. Els colors principals són el blau que evoca el riu Ebre, i el groc, que és l’oposat d’aquest, i està associat amb l’alegria. La tipografia principal és de “pal sec” per transmetre modernitat i cridar l’atenció. Les lletres i les paraules tallades fan una sensació de moviment i dinamisme.

Cartell de les Festes Majors d’Amposta 2024.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs ha posat en valor la col·laboració dels centres educatius, en aquest cas d’Esardi, en les activitats de la ciutat. “Es tracta de sinergies que ens ajuden a fer que allò que passa als centres educatius no sigui impermeable a allò que passa a la ciutat”, afegeix, de manera que “posen en valor dues coses: les activitats festives de la nostra ciutat i, també, l’activitat educativa que es du a terme“, conclou.

La regidora de Festes, Anna Tomàs, ha aprofitat per anunciar que en els pròxims dies s’aniran avançant les activitats de Festes Majors, i assegura que s’ha elaborat un programa de festes extens i complet per a totes les edats.Hi haurà molta activitat per als més petits, per a la gent jove, amb entitats que ens ajuden a tirar-ho endavant, i per a la gent gran“, ha afegit, “amb una presentació de les representants a càrrec d’una pregonera, que com ja sabem enguany és Aina Cid“.

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -