14.3 C
Amposta

La remera Aina Cid serà la pregonera de les Festes Majors

Cid viatjarà aquest juliol fins a París per participar en els jocs olímpics per tercer cop consecutiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La remera Aina Cid serà la pregonera de les Festes Majors 2024. Diumenge al matí, l’alcalde, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora Festes, Anna Tomàs, i el regidor d’Esports, Marc Fornós, li van traslladar l’encàrrec, que Cid, visiblement emocionada, va acceptar.

Enguany, la remera ampostina participarà per tercer any cop consecutiu a uns Jocs Olímpics. És l’esportista ampostina que més cops ha participat en aquesta competició internacional. Les dues primeres vegades (el 2016 a Río de Janeiro i el 2021 a Tokio), Cid va aconseguir un diploma olímpic, classificant-se entre les sis primeres de la seva categoria. La remera ampostina, que competeix en dos sense timonel, també vaa ser medalla de bronze al Mundial del 2018 (Plovdiv, Bulgaria) i acumula dos bronzes (2021,2023), una plata (2020) i un or (2019) a l’Europeu entre els anys 2019 i 2023.

Comiat abans de Paris

El mateix diumenge, els membres del consistori, membres del Club Nàutic i familiars van encoratjar a Aina Cid i a l’entrenador David Morales – que enguany participarà als Jocs Paralímpics amb les embarcacions 1x PR1 i 4+PR3 – abans no marxin a París als Jocs Olímpics, on també participarà l’entrenador Bienve Front que no va poder assistir a l’acte.

Aina Cid i David Morales amb els membres del consistori de l’Ajuntament d’Amposta.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -