14.3 C
Amposta

Amposta fa públic els 9 artistes que actuaran a Lo Riu Sona Festival 2022

Doctor Prats, Roba Estesa, Miquel del Roig i Pepet i Marieta son els caps de cartell

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha fet públic el cartell de la 4a edició de “Lo Riu Sona Festival”. El passeig del canal marítim ballarà el 18 de juny al ritme de Doctor Prats, Roba Estesa, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Auxili, Lal’ba, Suu, Joan Rovira i Habla de mí en presente. Les xarxes socials del festival sortegen una entrada doble i ja estan a la venda a loriusonafestival.cat.

“És una satisfacció presentar aquest esdeveniment perquè és una tornada a la normalitat”, ha dit l’alcalde, Adam Tomàs, tot agraint als promotors que tornin a confiar en Amposta per ser referent musical de tot el país. L’objectiu de l’organització és atraure, com a mínim, 3.000 persones.

Les portes s’obriran a les 17 h i els concerts es començaran a les 18 h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web del festival loriusonafestival.cat. De 0 a 3 anys, l’entrada és gratuïta, de 4 a 12 anys és de 12 euros i de 25 euros per a les persones de més de 13 anys.

Lo Riu Sona Festival està organitzat per Produccions Submarines i Èxits Produccions Musicals amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de Generalitat de Catalunya.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -