14.3 C
Amposta

Aldover serà aquest cap de setmana l’escenari del Som(riu) Fest amb 27 hores de programació

Les entrades anticipades es poden aconseguir a través de la plataforma Ebreticket fins aquest divendres a les 23:59h

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest cap de setmana, el Somriu (Fest) aterràra a Aldover per oferir dos dies d’activats per a totes les edats i de tots els tipus. Seran dos dies plens de teatre, música, dansa, DJ’s, programació infantil, tallers, xerrades, activitats a la natura, artesanies, gastronomia i diverses propostes que ens transporten a unes festes majors.

El Festival se celebrarà a la Platja Fluvial i lo Bosc de Ribera d’Aldover, un espai idíl·lic envoltat de natura i a la vora del Riu Ebre. Aquest any, com a novetat, hi haurà un espai d’exposició i creació comunitària ‘Lo Roglet’ i l’Espai Aiguaneix – espai de joc infantil, a més a més dels diversos escenaris i espais d’exhibició d’obres, l’Espai Regadiu – d’artesanies – i l’Espai Esgambi – de gastronomia.

Les entrades anticipades es poden aconseguir a través de la plataforma Ebreticket fins aquest divendres a les 23:59h. Tota la informació de la programació i del festival es pot trobar a la pàgina web (somriufest.cat) i a les xarxes socials oficials. Un cap de setmana per a celebrar l’essència ebrenca, tot donant tret de sortida a l’estiu i gaudint de cultura i gastronomia de quilòmetre zero.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -