14.3 C
Amposta

El Perelló presenta una nova web per impulsar el turisme del municipi

Aquesta web va enllaçada amb un perfil d'Instagram (@turismeperello) on també aniran fent difusió de totes les activitats i la informació d'ús turístic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament del Perelló ha presentat des de la platja de Santa Llúcia la nova web de Turisme (elperelloturisme.cat) per promocionar totes les activitats, la gastronomia i també per agrupar en un únic punt tota la informació d’interès.

Aquest portal es divideix en 6 seccions diferents. Per una banda, hi ha la informació sobre les platges i totes les activitats que agrupen com les rutes de la GR-92, i també hi ha una secció per a tota l’oferta de lleure a la muntanya. A continuació, hi ha un desplegable de totes les rutes que es poden fer al municipi per visitar basses, com la bassa de la collada, i la bassa de les comes, però també els diferents cims que hi ha com el Morral de Cabrafeixet.

L’alcalde del Perelló, Sam Ferré ens explica que amb aquesta pàgina web també es vol promocionar el comerç local, i les tradicions i festes que celebren i reivindiquen al llarg de l’any. Per això, dins del web també hi ha un apartat de ‘Festes i Tradicions‘ on es pot trobar informació sobre la festivitat de Sant Antoni, la Firabril, etc. I, per una altra banda, un portal de ‘Serveis‘ per descobrir llocs on menjar, dormir i comprar sense sortir del municipi.

Pàgina principal del portal web de Turisme El Perelló.

Aquesta web està disponible en català, castellà, anglès i francès i va enllaçada amb un perfil d’Instagram (@turismeperello) on també aniran fent difusió de totes les activitats i la informació d’ús turístic.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -