14.3 C
Amposta

Alcanar es projecta com a Capital Europea del Cítric amb la primera edició d’EXPOCÍTRIC

La fira reunirà 35 expositors, tastos gastronòmics, música, zona infantil i demostracions de cuina amb xefs de prestigi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

El 15 i 16 de novembre Alcanar es convertirà en la Capital Europea del Cítric amb la celebració de la primera edició d’EXPOCÍTRIC, una nova fira dedicada al món dels cítrics i al producte local. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar amb la col·laboració del Grup Àpat i SUD Gastronòmic, reunirà 35 expositors al recinte del Centre Cívic.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, i el cartell d’EXPOCÍTRIC

Els visitants hi trobaran productes gastronòmics, maquinària agrícola, noves tecnologies i vivers agrícoles, així com també tastos de productes, zona infantil amb activitats i música en directe dissabte a la nit.

La fira comptarà amb un intens programa d’activitats amb sis sessions de cuina en directe, tres xefs amb estrella Michelin –Aitor López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà– i altres cuiners de prestigi com Carme Guillemot, Albert Guzmán i Aida Reverté. Els cítrics d’Alcanar seran el fil conductor de totes les propostes gastronòmiques.

Els 6 xefs assistents a l’EXPOCÍTRIC d’Alcanar

Aquesta primera edició coincidirà amb les XXXI Jornades Gastronòmiques de la Clementina, que es celebraran del 14 de novembre al 14 de desembre, amb la participació dels restaurants locals Can Manel, La Marinada, La Costa i Les Palmeres.

Cartell d’EXPOCÍTRIC d’Alcanar

Amb EXPOCÍTRIC, Alcanar reivindica la seva tradició dels cítrics i es projecta com a referent europeu en la producció i promoció d’aquests fruits propis del territori.

Redacció R.F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -