14.3 C
Amposta

Lluís Soler optarà al l’alcaldia de Deltebre en les properes eleccions municipals

L’acte, el qual ha emplenat el Centre Fluvial del Delta, també ha servit per iniciar la  precampanya d’Enlairem Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha anunciat que es posarà a disposició de l’assemblea  d’Enlairem Deltebre per optar a revalidar l’alcaldia en les properes eleccions municipals.  Ho ha fet en el marc de l’acte Parlem del present. Projectem el futur! on Soler ha fet balanç  de tota la gestió efectuada durant els vuit anys a l’Ajuntament de Deltebre, i també ha  donat algunes pinzellades de l’acció que es durà a terme durant els propers anys.  

Soler ha realçat tot el treball realitzat durant aquests anys, el qual ha permès sobrepassar  les dificultats i les hipoteques que ens vam trobar al seu moment. Un treball efectuant  conjuntament amb la ciutadania i que ha convertit Deltebre en un municipi de referència”. L’alcalde ha donat algunes dades d’aquesta transformació. Entre elles, la inversió  efectuada, que s’eleva als 40.000.000 € entre inversió directa de l’Ajuntament de Deltebre,  subvencions i finançament directe per part de la Generalitat i de l’Estat. 

“Aquests vuit anys han estat un autèntic revulsiu per a Deltebre. On hem passat de la  resignació a l’acció, de la grisor a la llum i el color. I, ara, afronto aquest repte amb la  màxima il·lusió i amb la màxima convicció per seguir dedicant els millors anys de la meva  vida a Deltebre i a la seva gent”, ha detallat Soler.  

Soler ha explicat que durant aquestes setmanes ha estat pensant sobre la decisió de  continuar o fer un pas al costat. La decisió, segons Soler, s’ha pres des de la  responsabilitat de no deixar per acabar projectes que, a causa de la pandèmia, s’han vist  desaccelerats i que tot just ara comencen a veure la llum”. Exemples en són la licitació del  nou servei d’aigua potable i de clavegueram, l’ampliació del Port de Deltebre, el  desenvolupament del POUM i la construcció del Passeig del Carrilet.  

#SomGentdeFets, eslògan de precampanya 

L’acte, el qual ha emplenat el Centre Fluvial del Delta, també ha servit per iniciar la  precampanya d’Enlairem Deltebre. L’eslògan que donarà continuïtat a totes les accions  que es duran a terme és #SomGentdeFets, apel·lant a l’essència i a l’activitat  transformadora que durant tots aquests anys s’ha viscut al municipi amb els Governs  d’Enlairem Deltebre.  

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -