NotíciesPolíticaSocietat

Les penyes taurines i els criadors de braus uneixen forces en la defensa dels correbous

Els dos col·lectius ebrencs es comprometen a treballar junts en una reunió

Aquest dissabte l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre ha fet públic a través d’un comunicat el contingut de la reunió que va mantenir el passat dilluns amb l’Associació de Criadors de Brau de les Terres de l’Ebre. La trobada, principalment, va servir per consolidar un front comú en la defensa de la festa dels bous.

A la reunió també hi van ser presents altres ramaders de bous braus del territori de les següents ramaderies: Angelina Mur d’Alfara de Carles, Fernando Mansilla d’Ulldecona i Germans Príncep del Lligallo del Ganguil. Durant la trobada, es van exposar les línies d’actuació i de treball que s’aplicaran a partir d’ara i que tindran com a protagonistes tan als aficionats com als ramaders.

Imatge d’una assemblea anterior favorable als bous celebrada a Amposta / Font: ACN

“Es tracta d’un punt d’inflexió, de retrobament, de posada en comú de projectes, idees però que sobretot hem de destacar la predisposició i ganes de lluitar conjuntament per la defensa de la festa dels bous al nostre territori”, explicava el president de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre al finalitzar la reunió.

Per la seva banda, el sector ramader exposava que “ha estat una reunió important, necessària i que ha de servir a partir d’ara per a fer la pedagogia necessària i explicar clarament com viu i es cria el bou brau a les nostres instal·lacions. Estem oberts a rebre les visites que facin falta dels representants polítics del Parlament per a explicar-los el que vulguin de la nostra festa”, va comentar el president de l’Associació de Criadors un cop acabada aquesta trobada.

En definitiva, la reunió va servir per fortificar un front comú, treball conjunt i predisposició per part de tots dos conjunts amb la intenció de caminar junts i amb el compromís en la defensa de la festa dels bous a les Terres de l’Ebre.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close