14.3 C
Amposta

Torna Art i Flors als Balcons celebrant la seua cinquena edició a Alcanar

La inauguració tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament a les 19.30 h i comptarà amb la participació del músic Jorge Martorell, a l'inici i Gessamí Olesa, de l'Escola d'Art Esardi, per a la clausura

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Torna Art i Flors als Balcons, celebrant la seua cinquena edició, la inauguració programada per al dissabte 4 de maig, comptarà amb la participació de destacats artistes locals, i amb l’Escola Esardi d’Amposta com a convidada.

En aquesta cinquena edició, oberta com sempre a tots els i les artistes majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vincles amb la comunitat o d’altres localitats, però que han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar, participen estudiants de l’Escola Esardi d’Amposta.

La inauguració tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament a les 19.30 h i comptarà amb la participació del músic Jorge Martorell, a l’inici i Gessamí Olesa, de l’Escola d’Art Esardi, per a la clausura. Els assistents podran gaudir d’una visita guiada pels carrers d’Alcanar, que estaran exposades a les façanes fins a finals de maig.

El regidor de Cultura, Xavi Barrera, expressa el seu sincer agraïment a la Comissària Núria Prades, a l’Escola Esardi i a tots els departaments implicats en la preparació d’aquest esdeveniment cultural de gran envergadura. “La seua dedicació i compromís han estat fonamentals per aconseguir que aquesta cinquena edició d'”Art i Flors als Balcons” sigui una realitat.”

Barrera destaca l’impacte positiu que aquest esdeveniment té per a la comunitat d’Alcanar, ja que “no només enriqueix el panorama cultural del municipi, sinó que també promou la participació ciutadana i fomenta la creativitat i l’expressió artística en totes les seues formes. És una oportunitat única per a artistes locals i de la comarca per mostrar el seu talent i connectar amb la comunitat a través de l’art”, afirma.

El consistori subratlla la importància de continuar impulsant iniciatives culturals com aquesta, que no només ofereixen entreteniment i bellesa visual, sinó que també contribueixen al desenvolupament econòmic i turístic de la zona. “És un honor per a nosaltres donar suport a esdeveniments que reforcen la identitat i el prestigi de la nostra localitat”, assenyala Marc Chavalera.


Per la seua banda, la Comissària Núria Prades agraeix al consistori el seu “compromís amb un esdeveniment que fa valdre l’art i recorda el pintor Narcís Galià com a impulsor d’aquesta sensibilitat.” També destaca la implicació de l’Escola Esardi, que “obre nous horitzons i és un suport fonamental per a tots els artistes que realment s’esforcen per expressar-se a través de l’art.”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -