14.3 C
Amposta

L’Associació d’Hostaleria ha presentat a la Cambra de Comerç de Tortosa la Guia Gourmet

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat avui dimecres 24 de juliol a la Cambra de Comerç de Tortosa, la única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; del Sr Xavier Braña, vicepresident de l’AEHT i responsable de comunicació; i del Sr. Héctor Roda, membre de la junta de l’AEH Terres de l’Ebre.

La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Des de fa 42 anys l’AEHT ha fet i segueix fent costat al sector de la restauració a la província de Tarragona, però trobàvem a faltar una guia com aquesta que recopilés i donés visibilitat a les diverses opcions gastronòmiques de la província; comenta Pintado. 

La Guia Gourmet es conceb des de l’Associació d’Hostaleria com un recull exhaustiu, necessari i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets íntims de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret.

Aquesta és una guia que representa la diversitat del territori a través de la seva gastronomia perquè les especialitats que ofereixen els seus restaurants són infinites. I neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que faciliti la descoberta de bars i restaurants de la província i que informi i aconselli sobre les diverses opcions disponibles.

Hem de treballar perquè es reconegui el nostre territori no només per les platges, el clima i els establiments sinó que el client vingui pels seus restaurants, explica Pintado.

El president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha defensat també la representació i presència de l’associació arreu del territori i per aquest motiu avui la guia s’ha presentat oficialment a les Terres de l’Ebre.

Durant la presentació de la guia, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de Francesc Faiges, president de la Cambra de Comerç de  Tortosa regalant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província, del president de la Diputació i de l’alcalde de Tarragona.

Els més de 9000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

Descarregueu-vos aquí la Guia Gourmet AEHT 2019

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

El CNA cancel·la la 22ena edició de la Travessia d’Amposta nedant l’Ebre

El Club Natació Amposta (CNA), juntament amb els organismes oficials, han decidit suspendre la 22ena edició de la Travessia d'Amposta nedant l'Ebre - V...

Jesús celebrarà el cap de setmana ‘Ànims i avant’, del 10 al 12 de juliol

Després de diverses reunions amb la Secció de Festes durant el període de confinament, el poble de Jesús durà a terme un cap de...

Rècord històric de parelles reproductores de flamenc al delta de l’Ebre

La colònia de flamencs del Parc Natural del Delta de l’Ebre ha assolit aquesta temporada el rècord històric des que l’espècie va començar a...

Reobre el termini de matrícules el Centre de Suport Patufets de Roquetes

Durant aquest mes en què s'ha anat patint el confinament a causa de la crisi provocada pel coronavirus, es va publicar una notícia que...

Les mesures per fer front a la crsisi del coronavirus aprovades pel Consell Comarcal

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre va aprovar ahir divendres, per unanimitat, el pla de mesures econòmiques, socials i sanitàries per fer...
- Anunci -
- Anunci -