14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Amposta presenta el projecte “Amposta Ciutat Diversa” a una jornada organitzada per la Comissió Europea

La conferència girava al voltant de la diversitat al món local i estava organitzada per la Comissió Europea i l’Ajuntament de Malines

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha estat convidat a participar a la jornada “Local Government Approaches to Diversity” organitzada per la Comissió Europea i l’Ajuntament de Malines a Bèlgica el passat 19 d’abril. La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, juntament amb la primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Núria Marco, van presentar el projecte “Amposta Ciutat Diversa” com a exemple de bones pràctiques en diversitat.

L’esdeveniment, dirigit a alcaldes i representants locals d’arreu d’Europa, va incloure xerrades, tallers i visites centrades en els reptes i les oportunitats de les ciutats europees en matèria de diversitat, cohesió social, llengua i participació ciutadana.

“Amposta Ciutat Diversa” és una iniciativa transversal posada en marxa el 2021 amb l’objectiu de ressaltar les diverses formes de diversitat i transmetre el missatge que tothom és divers i que aquesta diversitat enriqueix la societat.

La presentació del projecte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Bart Somers, la viceministra del govern de Flandes, Gwendolyn Rutten, i la delegació del Govern davant la UE.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -