14.3 C
Amposta

Comencen les XIII Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani a l’Ametlla de Mar [ÀUDIO]

Dotze restaurants i onze bars de la localitat oferiran propostes gastronòmiques amb la tonyina com a protagonista fins al 5 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A partir d’aquest divendres 26 d’abril i fins al 5 de maig, l’Ametlla de Mar acull les XIII Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani. Aquest esdeveniment, que arriba a la 13a edició, inclou diverses activitats com la ruta de la Tapa Roja i la Diada de la Tonyina, amb l’objectiu de promoure aquest preuat producte local.

Un total de dotze restaurants de la localitat ofereixen menús especials amb la tonyina com a protagonista, amb una ampla varietat de preparacions que van des dels clàssics japonesos com el tataki i el sashimi fins a propostes més innovadores. D’altra banda, onze bars participen en la ruta de la Tapa Roja, oferint creacions gastronòmiques amb tonyina acompanyades d’una cervesa Estrella Damm.

Maria José Castellano, regidora de Turisme

A més de les propostes culinàries, la jornada també inclou altres activitats com la 1a Tuna Cooking Expert Serafi, amb show cookings amb cuiners reconeguts, i la Diada de la Tonyina, que tindrà lloc a la Cala de l’Ametlla de Mar el dissabte 27 i diumenge 28 d’abril. Aquesta última inclou diverses degustacions de tonyina, sessions de Dj’s i concerts musicals, entre altres activitats.

Per facilitar la participació en les degustacions de la Diada de la Tonyina, l’Àrea Municipal de Turisme ofereix la possibilitat de comprar anticipadament els tiquets a l’Oficina de Turisme fins al 26 d’abril.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -