EbreNotícies

Inauguració de l’univers del pintor tortosí Josep Carbó

Serà aquest divendres, 12 de juliol a les 19h, a la sala d’exposicions del Palau Oliver de Boteller de Tortosa

El director territorial de Cultura de les Terres de l’Ebre, Ferran Bladé, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i un representant de la Diputació de Tarragona, inauguren aquest divendres, 12 de juliol, l’exposició de Josep Carbó “Carbó. Passió cromàtica, tendresa creativa” a la seu del Departament, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa, amb la participació de la filla del pintor, M. Teresa Carbó.

La mostra, produïda entre els Serveis Territorials de Cultura, l’Ajuntament de Tortosa i l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, ha estat comissariada per Mn. Josep Alanyà, que presentarà l’obra del pintor tortosí.

L’exposició presenta una trentena d’obres que exhibeixen les tècniques i els temes a través dels quals Josep Carbó s’expressà al llarg de tota la seua trajectòria artística. Amb l’aquarel·la i posteriorment amb la pintura a l’oli va pintar allò que veia i estimava per a crear tot un univers propi caracteritzat per la passió pel color.

L’exposició “Carbó: passió cromàtica, tendresa creativa” serà inaugurada a les 19.00 hores, i romandrà oberta fins al 2 de setembre.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close