14.3 C
Amposta

Constituït el Consell Municipal d’Esports a Deltebre

El Consell està format per diverses entitats esportives locals, amb l'objectiu de sumar esforços i definir el model esportiu del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Continua el desplegament dels Consells de Participació a Deltebre amb la constitució del Consell Municipal d’Esports, amb l’objectiu de reforçar el seu compromís amb la promoció de l’activitat física i l’esport al municipi. L’alcalde, Lluís Soler, destaca el paper crucial de les entitats esportives i dels esportistes locals en aquest sentit.

Àlex Ventura serà el delegat del Consell, proposat per l’alcaldia i actualment entrenador d’un club de futbol local. Ventura es compromet a treballar en col·laboració amb l’Ajuntament i les entitats per fomentar hàbits saludables a través de l’esport.

El Consell està format per diverses entitats esportives locals, amb l’objectiu de sumar esforços i definir el model esportiu del municipi. En la primera reunió, s’ha presentat i debatut el nou Reglament d’Esports, que serà aprovat pel plenari del mes de maig amb les aportacions del Consell Municipal d’Esports.

S’ha realitzat un balanç del projecte esportiu del municipi, que ha permès consolidar la marca esportiva de Deltebre amb més esdeveniments i ampliar l’oferta d’activitats dirigides a diferents grups de la població, com dones embarassades, infants, gent gran i persones amb necessitats específiques. El director tècnic del Trail de la Federació Catalana d’Atletisme, Rafa Flores, ha encapçalat aquest projecte i continuarà com a dinamitzador esportiu al Consell d’Esports.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -