14.3 C
Amposta

Amposta tornarà a omplir de roses i llibres el carrer Major i la plaça de l’Ajuntament per Sant Jordi

A la Revetlla de Sant Jordi es lliurarà el XVII Premi Literari de teatre "La Carrova", el 22 d’abril

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

S’apropa la Setmana de Sant Jordi i, com ja comença a ser habitual, el carrer Major i la plaça de l’Ajuntament d’Amposta es preparen per acollir la Diada de Sant Jordi el proper dimarts 23 d’abril. Aquesta celebració tan esperada tornarà a omplir aquests dos espais amb activitats relacionades amb els llibres i les roses, convertint-los en llocs de trobada per a tots els amants de la lectura i la cultura.

Des de les 10 del matí fins a les nou de la nit, els assistents podran passejar per les diferents parades de llibres i roses que es disposaran al carrer Major i a la plaça de l’Ajuntament. A més, diversos autors i autores signaran els seus llibres a les carpes habilitades per a aquest propòsit, a partir de les 11 del matí. S’espera la participació de reconeguts autors com Lluís Ortega, Núria Cabanes, Josep Mateu, entre d’altres, en aquesta sessió de signatures.

Cartell oficial de les activitats de Sant Jordi a Amposta aquest 2024

Per altra banda, la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó se suma, un any més, a la Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques, que enguany celebra dotze edicions. Com a preàmbul a la festa de Sant Jordi, el dilluns 22 es lliurarà el XVII Premi Literari de teatre “La Carrova” i es presentarà el llibre ’Sebastià Juan Arbó: viure per escriure’, amb la participació de Marta Matas i Joan Antoni Forcadell. Aquest acte tindrà lloc a l’Espai Km 0, a l’Oficina de Turisme, a partir de les 19 hores.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -