EbreMedi ambientNotícies

El parc natural dels Ports s’omple d’abocadors il·legals en barrancs i finques privades

Quatre d'aquests espais es troben en propietats privades

Arran de la informació apareguda en aquest mitjà digital sobre la troballa de residus en el pla de Caro, l’ecologista i col·laborador d’aquesta casa, Joan Cunill,  ha fet un treball de recerca en el terreny i ha trobat vuit abocadors més, sis d’ells inorgànics i dos orgànics. D’aquests, la meitat estan en espais públics, i els quatre restants en finques privades que no estan habitades.

Dels orgànicsun d’ells està a la carretera que puja als ports, i el segon en la intersecció de la Vall d’en Pastor i Bandejats. El primer, són ossos d’animals llençats com a residus i el segon, com a menjar pels voltors, amb el perill que això comporta, ja que si els animals han mort enverinats o d’una malaltia greu, pot tenir greus conseqüències pels voltors, espècie protegida.

En els altres inorgànics hi ha runa, electrodomèstics, bolquers, envasos de plàsticllaunes, bosses de llaminadures o cartutxos d’escopeta. Tot en finques privades i en els barrancs que creuen el Pla. Aquests abocaments irregulars estan penats per la llei.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close