14.3 C
Amposta

Torna una llegenda de la música al Festival de Benicàssim

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fatboy Slim, un dels noms més llegendaris i carismàtics de la música de ball amb esperit indie, torna al Festival Internacional de Benicàssim com a cap de cartell del dijous, amb un espectacle, que segons la crítica, és realment impressionant.

També s’han confirmat altres bandes com Franz Ferdinand Kodaline i Gerry Cinnamon, Octavian, Belako, Soleà Morente & NapoleónSolo, La Zowi, Mueveloreina, Mavi Phoenix, Paigey Cakey, TheBlinders, o Barny Fletcherr. Els headliners d’enguany seran entre altre, Kings of Leon i Lana del Rey.

Segons l’organització, es poden adquirir els abonaments de quatre dies, amb 8 d’acampada gratuïta al Campfest, del 15 al 22 de juliol, al preu de 155€(+ despeses). També està a la venda les  VIPa 325€(+ despeses) i les entrades de Villacamp a 99€(+ despeses). Els abonaments es poden pagar en dos terminis i fins a l’1 de maig es pot aportar la meitat. Si es tria aquest últim sistema, l’interessat rebrà un número de referència i, més endavant, podrà pagar la segona part abans de l’1 de juliol.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -