14.3 C
Amposta

El parc natural dels Ports s’omple d’abocadors il·legals en barrancs i finques privades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Arran de la informació apareguda en aquest mitjà digital sobre la troballa de residus en el pla de Caro, l’ecologista i col·laborador d’aquesta casa, Joan Cunill,  ha fet un treball de recerca en el terreny i ha trobat vuit abocadors més, sis d’ells inorgànics i dos orgànics. D’aquests, la meitat estan en espais públics, i els quatre restants en finques privades que no estan habitades.

Dels orgànicsun d’ells està a la carretera que puja als ports, i el segon en la intersecció de la Vall d’en Pastor i Bandejats. El primer, són ossos d’animals llençats com a residus i el segon, com a menjar pels voltors, amb el perill que això comporta, ja que si els animals han mort enverinats o d’una malaltia greu, pot tenir greus conseqüències pels voltors, espècie protegida.

En els altres inorgànics hi ha runa, electrodomèstics, bolquers, envasos de plàsticllaunes, bosses de llaminadures o cartutxos d’escopeta. Tot en finques privades i en els barrancs que creuen el Pla. Aquests abocaments irregulars estan penats per la llei.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -