EbreNotícies

El País destaca un restaurant d’arrossos de Deltebre com un dels millors d’Espanya

El Comidista del diari El País ha destacat un restaurant ebrenc en la "Guia Catalina" dels arrossos més saborosos d'Espanya

Les Terres de l’Ebre son un territori amb una gran oferta gastronòmica i això fa que sigui un dels punts forts de l’oferta turística. Una gastronomia de qualitat i de proximitat que és un motor important per l’economia ebrenca. El Comidista del diari El País ha publicat una guia on ha destacat un restaurant de les Terres de l’Ebre, concretament de Deltebre, l’Hotel Restaurant Mas de Prades. Aquest és un restaurant on els arrossos son el seu plat estrella i una de les millors paelles que tenen és la de verdures i bacallà.

Aquest fet contrasta amb una notícia que vam publicar al juliol, ja que un mitjà català, Catalunya Ràdio, en un article d’un dels seus dels programes, no havia fet cap menció a cap restaurant de les Terres de l’Ebre quan va publicar un article on destacava 10 restaurants de “bona cuina catalana”.

En la llista de restaurants que fa El Comidista i que inclou Mas de Prades podem trobar-ne de molt variats i de llocs molt diversos, de la Comunitat de Madrid, d’Aragó, del País Valencià, d’Andalusia o de Guipúscoa.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close