14.3 C
Amposta

El figot Albert Bonet tatua a Neymar i Luis Suárez

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tarragona Digital informa que el figot Albert Bonet, ha passat de tatuar “els amics punks del poble” a plasmar la seva tinta en la pell de jugadors com Neymar o Luis Suárez. La seva trajectòria està marcada per una “passió desfermada” per l’art i les “hores i hores de treball”. Ara viu a Barcelona, on es guanya la vida com a tatuador i pintor d’un estil realista propi. El seu objectiu és viure de les seues obres, fet que està aconseguint.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb 13 anys li van regalar una màquina de tatuar que “vaig aconseguir perquè li vaig prometre al meu pare que recuperava totes les assignatures que havia suspès, que també eren totes”, explica entre riures.

En només un mes, l’artista va fixar els colzes a la taula per poder començar a fer el que més li agradava. “Amb només sis anys ja pintava grafits a les parets. Tenia molt clar que volia ser tatuador, perquè la idea de què un dibuix es quedés a la pell em semblava brutal”, manifesta. També ha col·laborat amb artistes de música urbana, amb els quals ha fet cartells o quadres. Les xarxes socials han estat les “culpables” que Bonet tingui renom en el món de la tinta.

Compta amb més de 20.000 seguidors a Instagram, on penja les seves obres i alguns dels seus tatuatges. “Instagram és la galeria d’art més gran del món”, expressa. El seu objectiu per aquest 2019 és vendre el doble de quadres que l’any passat i fer el mateix l’any 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -