EbreNotícies

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre assistirà demà a la Fira de Nadal i Mostra de Cava d’Ascó

També dissabte, 30 de novembre, a les 19.30 h assistirà al Concert solidari per la Marató del Perelló

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, assistirà aquest dissabte, 30 de novembre,  a partir de les 12.00 hores, a la inauguració de la XI Fira de Nadal i la IX Mostra del Cava d’Ascó, a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim.

En aquest onzena edició de la Fira es podran trobar productes típics de Nadal, regals, gastronomia; una exposició de Pessebres de Nadal i tallers i atraccions per a infants i joves. I, pel que fa a la novena edició de la Mostra del Cava enguany presenta un total de 23 estand de cavistes, a més de dos cellers convidats: el Celler Serra d’Ascó i el Biopaumerà Helga, que ha rebut la medalla d’or a l’International Organic Wine Award 2019.

D’altra banda, aquest dissabte, 30 de novembre, el delegat del Govern també assistirà al Concert solidari per la Marató del Perelló, que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores, a l’Església parroquial del municipi.

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament del Perelló, organitzada conjuntament amb els artistes perellonencs Clàudia Martí (piano), Andrea Martí (soprano) i Roger Casanova (baríton) amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de les malalties minoritàries. Durant el concert s’interpretaran àries i duos d’òpera i sarsuela de diferents compositors clàssics.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close