14.3 C
Amposta

Xavier Royo de Junts per l’Aldea: “Aconseguir una segona majoria absoluta, et dona una gran satisfacció”

Royo revalida els sis representants i seguirà al capdavant de l'Ajuntament de l'Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, ha tornat a guanyar les eleccions municipals d’aquest 2023 amb majoria absoluta. Royo, de Junts per l’Aldea, ha revalidat la majoria amb el 52,5% dels vots i es queda amb les sis regidories aconseguides el 2019. Endavant-ERC ha obtingut quatre representants (33,41%), un menys que el 2019, i entra al consistori Independents per l’Aldea (PSC) amb un regidor (12,93%).

Imagina Ràdio ha entrevistat a Xavier Royo per a conèixer de primera mà la valoració d’aquests comicis:

1. Quina valoració en feu dels resultats aconseguits el 28M?

Una valoració molt positiva, aconseguir una segona majoria absoluta, et dona una gran satisfacció a part que ens reforça la confiança en la manera de governar, ja que el nostre govern ha estat recolzat per les urnes.

2. Què els hi diríeu a les persones que us han votat? I a les que no?

A les que ens van votar un gran agraïment per haver confiat en natros i que no els fallarem, que complirem amb les seves expectatives. A les que no, igual que als que ens han votat, tenen les portes de l’Ajuntament i la de l’alcaldia totalment obertes, per rebre les seves propostes i suggeriments, a part que com hem demostrat governarem per a tothom per igual, sempre des del respecte mutu.

3. Quins són els projectes més importants que voleu dur a terme aquesta legislatura?

Destacaria continuar amb la gran transformació urbanística, urbanitzant i unint la Raval de Sant Ramon i Estació del Tren amb el nucli urbà i continuar urbanitzant diferents trams de l’avinguda Catalunya.

Per una altra part, desenvolupar el Pla Director Urbanístic del Polígon Catalunya Sud, que ens portarà a ser el municipi amb més sòl industrial de tot Catalunya, així com, continuar treballant noves implantacions industrials, que ens generaran molta riquesa no només al municipi sinó a les Terres de l’Ebre.

4. Quina relació voleu mantenir amb la resta de partits del consistori?

M’agradaria que millorés sobre l’anterior legislatura, estic segur que si per part de tothom, fem un esforç, podem treballar en un clima més favorable que el que hem viscut fins ara.

5. Què suposa per a vosaltres seguir al capdavant del consistori aquests pròxims 4 anys?

Sobretot continuar treballant en el nostre projecte de poble que vam iniciar fa quatre anys i prova d’això, és que aquest període de temps que estem en funcions, hem continuat treballant amb intensitat i amb els projectes que ja teníem engegats des de l’altra legislatura.

6. Com voleu que sigui el vostre municipi d’aquí a 4 anys?

Un municipi referent en àmbits, com l’urbanístic, industrial i de serveis i que la nostra centralitat geogràfica, ens pugue servir a natros i a les poblacions veïnes com a referència per anar avançant i creixent com a territori en molts d’aspectes.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -