14.3 C
Amposta

Deltebre celebra les Jornades Gastronòmiques del Musclo per enaltir la cuina de proximitat i els productes de qualitat

Deltebre dóna inici a un mes de degustacions i experiències culinàries amb la participació de restaurants i peixateries locals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha anunciat l’arribada de la nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo, que es duran a terme del 9 de juny al 9 de juliol. Aquest esdeveniment culinari, emmarcat dins del Cicle de Gastronomia de Deltebre, té com a objectiu enaltir la cuina de proximitat i els productes de qualitat de la zona, segons ha assenyalat Ingrid Santiago, regidora d’Acció Comercial.

Amb la participació de 14 restaurants locals, les Jornades Gastronòmiques del Musclo oferiran una selecció de tapes i menús que varien en preu des de 6 € fins a 45 €. A més, s’ha incorporat una novetat engrescadora: fins a quatre peixateries del municipi participaran en l’esdeveniment oferint lots de productes perquè els residents puguin cuinar el musclo a casa seva, ampliant així l’experiència gastronòmica més enllà dels establiments locals.

Santiago ha afirmat que “les jornades gastronòmiques que organitzem com a Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb FECOTUR, són una oportunitat per a dinamitzar el comerç local i reforçar el sector turístic mitjançant la combinació del millor paisatge, els millors productes i la millor cuina”.

© Imagina Ràdio

Per garantir la qualitat del musclo, les jornades s’han avançat un més en comparació amb l’edició anterior, tenint en compte les altes temperatures que s’esperen durant l’estiu. Robert Bertomeu, tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, ha assenyalat que “el musclo és un dels productes més saborosos i preuats de la nostra zona, i per això és important que tots els sectors col·laborin per promoure’l encara més”.

La presentació de les jornades es va dur a terme al Port d’Illa de Mar, amb la participació dels regidors Ingrid Santiago i Robert Bertomeu, juntament amb Carlos Serra, tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Álvaro Acero, president de FEPROMODEL, i Ricard Chopo, vicepresident de FECOTUR. Per obtenir més informació sobre les jornades gastronòmiques, es pot visitar el lloc web deltebre.cat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -