14.3 C
Amposta

[VÍDEOS] Albert Pagà anima les xarxes ebrenques amb vídeos humorístics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Albert Pagà de Deltebre realitza des de fa dos anys vídeos d’humor que posteriorment penja a YouTube i a la resta de les seues xarxes socials. A més, ha estat escollit speaker per la gala de carnestoltes d’enguany de l’Aldea, que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer. En els diferents vídeos fa imitacions, crea històries humorístiques o comenta diferents temes d’actualitat, i tot això ho fa sempre des de la comèdia, amb ironia, humor i sarcasme.

Un dels vídeos amb els quals ha aconseguit més visualitzacions ha estat amb l’anomenat “Hol Espais”, on un noi parodia un anunci d’un desodorant. Aquest vídeo té més de 18.500 visites.

Té dos vídeos on parla de Melani Soler, l’ampostina que ha passat per alguns programes de Telecinco. L’últim ha estat La Isla de las Tentaciones. Ja vam publicar al seu dia una notícia perquè va protagonitzar un moment força tens i crispat.

També va fer un vídeo sobre l’afectació que va tenir el temporal Gloria a les Terres de l’Ebre, i més concretament al Delta de l’Ebre. Conté humor però a la vegada és reivindicatiu amb una important crítica social.

A un altre dels vídeos parla de l’Strongman ebrenc Joan Ferrer, un superhome que fa tres anys que puja al podi de la Lliga de Força.

Albert Pagà també va anunciar i va destacar, de forma humorística, la confirmació del partit solidari que es durà a terme entre el Club Deportiu La Cava i el FC Barcelona, per aconseguir recursos per les afectacions del temporal a les Terres de l’Ebre.

Finalment, també ha fet dues anàlisis del programa de telebasura de Telecinco, La Isla de las Tentaciones.

Redacció – V. Ll.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -