14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Una parella d’Ulldecona patenta un revolucionari accessori per a monopatins

Stakke, l'invent per a iniciar-se sense riscos al món del monopatí

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Germán Sistac i Emma Brunet, parella establerta a Ulldecona, han patentat un revolucionari accessori per a monopatins. L’invent batejat com Stakke, permet pujar a un monopatí reduint gairebé a zero el risc de caiguda gràcies a una mena de bastó a què agafar-se. Funciona com un “joystick” i permet, de passada, dirigir la taula.

La idea és animar els que s’inicien en aquest esport, però també pot servir d’ajuda per als skaters més experimentats, de manera que puguin assajar els seus trucs disminuint els riscos i, fins i tot, atrevir-se amb reptes més difícils.

Stakke consta d’un pal, fabricat amb un aliatge d’alumini d’alta qualitat, mecanitzat per control numèric, i una base que es fixa en el monopatí una sola vegada i ja no cal treure-la. S’ha buscat la manera que la instal·lació sigui molt còmoda, ja que no només serveix per ajudar en l’aprenentatge sinó per patinar de maneres molt diferents.

Stakke es pot posar en qualsevol monopatí o longboard i és universal: s’acobla a quatre dels seus sis orificis ja existents. Cal no fer-li cap forat addicional a la taula, només cal treure els caragols que porta i posar els que vénen amb el producte. Stakke ofereix, fins i tot, la possibilitat d’afegir una càmera per gravar els trucs.

De moment, el projecte es troba en fase de micromecenatge a la plataforma Kickstarter. Els que vulgui fer ja una reserva (si el projecte no surt, es retornaran els diners), poden fer-ho al web de Kickstarter d’acord amb diverses ofertes: des de descomptes en les reserves de Stakke fins comprant complements de disseny amb el logotip del producte.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -