14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Els Mossos identifiquen l’home que va robar en un supermercat de Tortosa

L'investigat, un home de 27 anys, omplia el carret amb productes d'alt valor econòmic, a Tortosa per un valor de més de 800 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Mossos han resolt deu furts en establiments de diferents municipis catalans. El lladre, un home de 27 anys i nacionalitat romanesa, es troba ingressat al Centre Penitenciari de Ponent per una altra causa. La majoria dels furts es van cometre entre gener i febrer d’aquest any en quatre botigues de Barcelona, dos de l’Hospitalet de Llobregat, una d’Altafulla, Salt i Hostalric.

A Tortosa el robatori es va dur a terme el 6 d’abril al supermercat Esclat de l’Avinguda Generalitat, tot just al costat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa. L’investigat omplia el carret amb productes d’alt valor econòmic, majoritàriament begudes alcohòliques, i esperava que no hi hagués vigilància per marxar del local. S’enduia productes d’alt valor amb un ànim de lucre, sense furtar productes de primera necessitat, motiu pel qual els Mossos van sospitar que ho venia posteriorment al mercat il·legal. El valor total del producte furtat ascendia a prop de 6.000 euros, i a Tortosa el valor va superar els 800 euros.

Gestions posteriors d’investigació van determinar que el sospitós era un home que estava complint condemna des del febrer al Centre Penitenciari de Ponent i li constaven 32 antecedents policials per delictes patrimonials per diferents cossos policials.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -