14.3 C
Amposta

Victòria Almuni presenta la candidatura municipal “per aportar aire fresc a l’Ajuntament de la Sénia”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La candidata a l’alcaldia d’Endavant la Sénia – Esquerra Republicana, Victòria Almuni, amb la participació i el suport del conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, va presentar dissabte passat els integrants de la seva llista electoral.

Amb les intervencions de diferents membres de la candidatura; com Susanna Querol, Ruben Cervera i Víctor Reverté, es va destacar el treball d’equip que han fet durant els darrers mesos per parlar i reunir-se amb moltes entitats locals i conciutadans mitjançant sessions obertes i taules de treball diverses, escoltant les seves preocupacions, propostes, i visió de l’estat actual i potencialitats del poble.

Precisament l’activació de mecanismes de participació ciutadana en les decisions municipals és una de les principals reivindicacions d’Endavant la Sénia. Així ho va deixar clar Victòria Almuni en presentar la llista electoral i els principals eixos del programa que es concretaran en actuacions per fer un poble sostenible, just, educador, modern, connectat, i bonic. “Un projecte municipalista que encaixa amb el territori i el país;  fet amb voluntat d’arribar a consensos i en sentit positiu”. Va afirmar l’alcaldable.

Almuni va ressaltar que Endavant la Sénia aposta pel canvi a l’Ajuntament, per aportar-hi aire fresc; i ho fa amb un equip transversal, mulitidisciplinari  i amb integrants de moltes entitats locals.

Els membres de la candidatura liderada per  Victòria Almuni i Balada seran: Víctor Reverté i Querol, Susanna Querol i Gavaldà, Rubén Cervera i Rodríguez, Mercè Carbó i Gascó, Eduard Abella i Fibla, Neus Sabater i Garcia, Àlex Daudén i Zamora, Núria Villalbí i Godes, Víctor Verge i Chillida, Marga Gómez i Gómez, Pau Esteller i Muñoz, Mercè Gisbert i Cervera, Pol Checa i Casanova, Marta Tomàs i Albiol, Javier Cabanes i Garcia, Inma Contreras i Sevilla; i José Antonio Tíscar Mata.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -