14.3 C
Amposta

Una fotografia espectacular de l’ebrenc Pinapli guanya un concurs de Sevilla

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El famós fotògraf i influencer Jonatan Rius, més conegut com a Pinapli, ha guanyat amb una espectacular imatge un concurs de fotografia de Sevilla, en concret, el primer concurs professional de fotografia #SetasdeSevillaChallenge organitzat per Setas de Sevilla, un projecte que vol distingir la ciutat com un dels millors destins turístics culturals de l’Estat espanyol.

L’objectiu del concurs és promoure l’ús del perfil de Setas de Sevilla a Instagram, així com oferir als seus seguidors la possibilitat de guanyar premis. El concurs va començar el 29 de març i ha finalitzat aquest 25 d’abril. La decisió del guanyador s’ha fet efectiva aquest dijous dia 28.

El #SetasdeSevillaChallenge és un desafiament fotogràfic que pretén aconseguir la millor imatge d’un dels monuments més emblemàtics de la capital andalusa, “las Setas de Sevilla”. El repte consisteix a realitzar la millor fotografia d’un dels llocs més visitats de la ciutat per part d’alguns dels millors creadors de contingut audiovisual de tot Espanya.

El concurs d’aquest 2022 l’ha guanyat el fotògraf ebrenc Pinapli, primer guanyador dels prestigiosos Premis IATI a la creació de contingut de viatge a Espanya i s’ha hagut d’enfrontar a grans fotògrafs: David Rocaberti, considerat un dels millors creadors de continguts d’Espanya per la prestigiosa Revista Forbes; Phil González, fundador de la comunitat de fans més gran d’Instagram (Igers), present al món en més de 80 països; i Manuel Marín, fundador de la reconeguda comunitat de fotografia viatgera The Travels House.

La fotografia guanyadora del concurs #SetasdeSevillaChallenge 2022 | @pinapli

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -