EbreNotícies

Una cartera de Tortosa rep el premi Sant Blai

Presentación Teruel Carbonell, cartera de la Unitat de Distribució de Tortosa, va rebre dissabre passat el premi Sant Blai, atorgat per l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric

Coincidint amb la diada de Sant Blai, data en que es celebren les festes del Centre-Nucli Històric de Tortosa, l’Associació de Veïns del barri concedeix el Premi Sant Blai a alguna persona que s’hagi distinguit pel servei al barri. Aquest any, el premi l’han atorgat a la cartera del barri, Presentación Teruel, per la seva simpatia i bon servei i, en paraules de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, “pels anys de dedicació i per ser una veïna més del barri”.

La Prese, com la coneixen tots, reparteix des de fa més de quinze anys al Centre Històric de Tortosa. Murciana de naixement i tortosina de convicció, va començar a treballar a Correos al 1987 a poblacions de la seva Murcia natal: Torrepacheco, Lorca, Alcantarilla, Molina de Segura i a la mateixa Murcia capital. Quan va arribar a Tarragona va treballar a la sala de classificació de la correspondència, per passar poc després a repartir el correu al Centre Històric, on encara continua.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close