14.3 C
Amposta

Un total de 66 persones han trobat feina gràcies a l’Espai de Recerca de Feina d’Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de gener d’aquest any, l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta ha ofert a la ciutadania d’Amposta i comarca, el servei Espai de Recerca de Feina, subvencionat pel SOC i pel Fons Social Europeu. Mitjançant l’orientació de les dues tècniques del servei s’han atès a 126 usuaris de manera individualitzada, oferint-los eines i recursos per tal de cercar feina i d’aquesta manera adquirir les competències necessàries per realitzar aquest procès amb autonomia, un cop finalitzat el servei.

Aquest any, com a novetat, s’ha ofert el Servei d’Eines Informàtiques, on s’ha atès a usuaris amb mancances en competències TIC, i s’ha reforçat l’ús de les eines informàtiques necessàries per a la recerca de feina fins que la persona ha adquirit el nivell necessari per poder participar de l’Espai de Recerca de Feina.

Des de que va iniciar el programa, s’han reincorporat 66 usuaris al món laboral, fet que suposa un 53% d’insercions. Els sectors que han realitzat contractacions han estat l’hostaleria, comerç, serveis, sociosanitari i l’agrícola, principalment.

L’Ajuntament d’Amposta, aposta per aquest servei ja que, a l’igual que en edicions anteriors, té molt bona resposta per part dels usuaris, ja que a part dels recursos que se’ls ofereix, se’ls motiva per a poder realitzar el procès de recerca amb més efectivitat, i per tant, detectar oportunitats de feina per a, finalment, obtenir resultats positius.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -