14.3 C
Amposta

Un jove flixanco crea calendaris solidaris destinats a la investigació de l’esclerosi múltiple

Tots els diners recaptats amb la venda de calendaris aniran destinats a la investigació de l’esclerosi múltiple

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La iniciativa d’un jove flixanco ha rebut el suport de l’Ajuntament de Flix per tirar endavant la creació d’un calendari solidari fet a partir de les seues il·lustracions. El  calendari s’ha posat a la venda i tots els beneficis aniran destinats a la investigació de l’esclerosi múltiple, una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comuns en les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

Sota el nom d’usuari a Instagram @murdepp, Mario Mur de Prada ha estat l’artista escollit aquest any per exposar el seu treball a l’Exposició Jove organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Flix amb el suport de la Diputació de Tarragona i els Departaments de Cultura i de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El principal punt de venda dels calendaris serà l’exposició instal·lada des del 24 de desembre fins al 6 de gener a la sala d’exposicions de Ca Don Ventura de Flix. L’horari d’obertura de l’exposició serà de 18 a 20 h els dies laborables i de 12 a 14 h els dies festius, excepte el 31 de desembre i l’1 de gener que restarà tancada. A més a més, els calendaris també es poden adquirir a les oficines municipals de l’Ajuntament de Flix, a la llibreria Mestres i a la Cerveseria Dresden al preu de 10 euros.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -