14.3 C
Amposta

Un ebrenc, al darrere del 1r campus internacional de futbol femení de Lluís Cortés

El campus se celebrarà a Salou del 26 de juny al 3 de juliol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Josep Masip Sans és el flixanco que està al darrere del primer Campus internacional de futbol femení promogut pel seleccionador nacional d’Ucraïna i ex del Barça Lluís Cortés. L’ebrenc té una empresa a Salou, municipi on resideix actualment, que està especialitzada en esdeveniments esportius i s’anomena Around Sport BCN. Masip va impulsar l’empresa a principis del 2019, després va sofrir l’aturada causada per la pandèmia, però el 2021 i, sobretot, el 2022, va aconseguir remuntar i organitzar diferents esdeveniments esportius d’èxit.

Com ha explicat a Imagina Ràdio el mateix Josep Masip, coneix de fa anys a Lluís Cortés i fa temps que tenien la intenció d’organitzar alguna cosa junts. Segons Masip, la idea de crear aquest Campus internacional de futbol femení va ser d’ell, impulsat, en part, pel seu fill Marçal, que feia temps que l’insistia a organitzar algun esdeveniment centrat en el futbol femení. “Volia organitzar un campus, no només de futbol femení, sinó que no tingués res a veure amb els campus convencionals i crec que ho hem aconseguit”, detalla. El flixanco diu que abans ja havia fet alguna cosa similar amb nens, però “actualment el nivell del futbol femení està pujant molt i aquí tenim jugadores de gran nivell a escala mundial, per tant, a partir d’això vam començar a treballar-hi”.

Masip està molt il·lusionat amb aquest projecte esportiu, ja que assegura que en tan sols una setmana ja ha tingut molt ressò, sobretot perquè han començat a rebre diverses inscripcions i moltes peticions d’informació. S’han interessat pel campus jugadores catalanes, però també de la resta de l’Estat i d’altres països com els Estats Units, Suècia, Kuwait, República Dominicana o Israel.

El campus se celebrarà al Complex Esportiu Futbol Salou que compta amb 11 camps de futbol 11 (4 d’ells de gespa natural), 2 camps de futbol platja i 1 miniestadi amb capacitat per a 1.000 persones, a més d’aules de formació i gimnàs.

El Campus començarà el dilluns 26 de juny i finalitzarà el dilluns 3 de juliol. Aquests dies les futbolistes realitzaran dues sessions diàries a més de sessions de vídeo, xerrades amb esportistes professionals i altres activitats més lúdiques. Les jugadores en règim de pensió completa s’allotjaran a l’Hotel California Palace 4* a les habitacions dobles, mentre que les jugadores en règim extern (pensat per a jugadores de la zona de Tarragona) assistiran al Campus de 9.30 a 20 hores i dinaran al mateix hotel.

Les participants en el Campus també faran una visita a Barcelona que inclourà el Tour Spotify Camp Nou i la visita al Museu del FC Barcelona, on podran contemplar, entre molts altres trofeus, el triplet aconseguit per l’equip femení dirigit per Lluís Cortés a la temporada 2020-2021.

Aquesta proposta va dirigida a jugadores a partir de 12 anys de tot el món, però també permet la participació d’entrenadors i entrenadores que podran assistir al Campus com a observadors per poder aprendre de la metodologia usada als entrenaments i podran intercanviar idees amb Lluís Cortés i els membres del seu staff.

Les inscripcions al Campus estan obertes des del passat dia 2 de gener de 2023. Per a més informació sobre el Campus podeu visitar la pàgina web campuslluiscortes.com o contactar amb el coordinador del Campus, que és l’ebrenc Josep Masip, al telèfon 617 80 77 86 o al correu electrònic info@aroundsportbcn.com.

Josep Masip Sans, el flixanco al darrere del primer Campus internacional de futbol femení de Lluís Cortés.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -