14.3 C
Amposta

Un agent de la Policia Local de Tortosa pateix un accident mentre desviava el trànsit

L'agent ha estat traslladat a l'Hospital de Tortosa i el seu estat de salut encara no s'ha especificat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant les primeres hores del matí d’aquest diumenge, un agent de la Policia Local de Tortosa ha patit un accident mentre duia a terme tasques de desviament de trànsit pel desenvolupament de la Caminada Popular per la Marató, que es duia a terme al barri de Sant Llàtzer.

L’incident ha tingut lloc a l’encreuament del carrer Camarles amb Canigó, quan l’agent, que circulava en una moto policial, ha patit l’accident mentre coordinava les rutes alternatives pel tancament de carrers durant l’esdeveniment esportiu.

Després de l’accident, els serveis d’emergència han sigut alertats i han actuat de manera immediata. L’agent ha estat traslladat a l’Hospital de Tortosa per rebre l’atenció mèdica necessària. L’estat de salut de l’agent no s’ha especificat encara.

Les autoritats locals han iniciat una investigació exhaustiva per determinar les causes exactes de l’accident. Aquesta investigació busca esbrinar si hi ha hagut factors específics que puguin haver contribuït al succés, garantint així una anàlisi completa de l’incident.

L’Ajuntament de Tortosa expressa la seva preocupació per l’estat de l’agent i manifesta el seu suport tant a l’afectat com als seus companys.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -