14.3 C
Amposta

Últims dies per participar als Premis Emprèn 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

ins al 28 de juny està obert el termini de presentació dels projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que vulguin participar als Premis Emprèn 2019, que convoca la Diputació de Tarragona. Els Premis Emprèn impulsaran un any més fins a 15 projectes empresarials, amb una dotació total de 35.000 euros i assessorament tècnic especialitzat. Aquest certamen s’adreça a persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial. A la web www.dipta.cat/empren/premis hi trobaran tota la informació sobre els Premis Emprèn.

La Diputació de Tarragona impulsa aquest certamen amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori. Premiarà amb 5.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 10 reconeixements a d’altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic especialitzat.

L’anterior edició dels Premis Emprèn va comptar amb la participació de 42 projectes d’àmbits econòmics i d’indrets diversos, entre els quals es van escollir els guanyadors.Vinux, una plataforma interactiva d’educació vinícola basada en una aplicació mòbil que permet accedir a contingut educatiu a través de minijocs dinàmics, es va endur el Premi Emprèn en la categoria de Turisme, Cultura i ExperiènciesCreatsens Health, un dispositiu de control remot de la funció renal, va ser guardonar en la categoria Salut i Esport.Orquestra Scientific, un projecte que permet extreure el gas diòxid de carboni amb un cost inferior a les tecnologies actuals, va guanyar el premi de Tecnologia i Innovació;Barberana, un negoci d’horta saludable i respectuosa amb el medi ambient mitjançant l’aplicació de cultius biopònics i aquapònics, va ser guardonat en la categoria d’Eficiència energètica i sostenibilitat, i Teràpia a domicili, un projecte de serveis a domicili d’estimulació cognitiva i sensorial per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen demència, es va endur el premi en la categoria Economia Social.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat un total de 146 projectes empresarials, 109 dels quals tenen seu al Camp de Tarragona i 37 a les Terres de l’Ebre.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -