14.3 C
Amposta

Trobada Gastronòmica a l’Ampolla: Celebrant l’art de la cuina i la cultura de les Terres de l’Ebre

El moment culminant de la jornada va ser el dinar, que va ser meticulosament maridat amb els prestigiosos vins procedents del Celler Edetària de Gandesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dimecres 6 de setembre, l’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre va organitzar un esdeveniment culinari que ha deixat una empremta memorable en la comunitat local. La trobada va tenir lloc al Restaurant Club Nàutic Casa Montero de l’Ampolla i va atreure l’atenció i l’entusiasme de la regió i més enllà.

L’aperitiu va establir el to de l’esdeveniment, oferint als assistents una experiència gastronòmica única gràcies a la inclusió del Vermouth Rapitenc. Aquest toc distintiu va captivar els sentits i va servir com a introducció perfecta al festí culinari que s’aproximava. Els comensals van gaudir no només de la deliciosa gastronomia sinó també de les impressionants vistes al mar que van actuar com a teló de fons d’aquesta experiència única.

El moment culminant de la jornada va ser el dinar, que va ser meticulosament maridat amb els prestigiosos vins procedents del Celler Edetària de Gandesa. Aquesta elecció va realçar encara més les delícies culinàries que es van servir. Els sabors es van fusionar harmoniosament, oferint una experiència gastronòmica inoblidable que va satisfer fins i tot els paladars més exquisits.

Aquest esdeveniment va aconseguir reunir no només amants de la gastronomia ebrenca, sinó també apassionats pel ric patrimoni i la cultura de les Terres de l’Ebre.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -