14.3 C
Amposta

Tots Som Poble participarà en la Fira d’Amposta per denunciar el maltractament animal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Segons informa la redacció d’Ebredigital l’associació antitaurina Tots Som Poble ha confirmat que participarà enguany a la Fira de Mostres d’Amposta amb un estand per denunciar el maltractament animal. A través d’un comunicat, aquesta entitat de la capital del Montsià convida a la ciutadania a visitar un estand “que no deixarà indiferent a ningú”.

“Podreu veure tot un treball gràfic que obre els ulls a una realitat actual que esgarrifa per la seva crueltat. Unes imatges d’uns fets revulsius que una societat humanitària i progressista no se’ls pot permetre. El maltractament de qualsevol ésser viu, i en aquest cas ens referim als bous, mai pot estar justificat pel divertiment, per una tradició, ni per uns suposats interessos econòmics. Per això diem prou”, explica aquesta entitat en el comunicat.

L’estand de Tots Som Poble, que tindrà com a lema “Hi ha una Amposta que diu prou”, presentarà tot un seguit de testimonis del municipi que des de l’any 1904 a través d’articles d’opinió han denunciat els espectacles taurins. L’entitat també ha informat que en el muntatge d’aquest espai han treballat persones molt significatives en el món de l’art, la il·lustració i el disseny gràfic. “L’esforç i la dedicació juntament amb la capacitat, la creativitat i la il·lusió han donat com a resultat un espai que atraurà molts visitants” assegura l’associació antitaurina.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -